Menu

Praktijk Synergie

Praktijk voor partnerrelatietherapie, gezinstherapie en individuele therapie.

Integer
Praktijk Synergie staat voor veiligheid, gelijkwaardigheid, empathie en respect.

Concreet
Doelgerichte behandelingen, een transparante werkwijze en tussentijdse evaluaties.

Betrokken
Een behandeling op maat vanuit een persoonlijke, menselijke benadering.

Effectief
Behandelen aan de hand van wetenschappelijk bewezen behandelstrategieën en behandelprotocollen.

Het mooie aan de mens in dat iedereen anders is. Ieder individu vraagt om een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak. Voor mij als behandelaar zijn de begrippen: integriteit, betrokkenheid, effectiviteit en een concrete aanpak belangrijke kernwaarden in de behandeling. Het is van belang dat cliënten zich veilig en geaccepteerd voelen in gesprekken. Een ander belangrijk speerpunt is de kwaliteit van de behandelingen. Als psycholoog ben ik geregistreerd bij het NIP, Nederlands Instituut van Psychologen (www.psynip.nl). Voor het bijhouden en uitbreiden van kennis, participeer ik in intervisiegroepen met collega-behandelaren.

Praktijk Synergie is opgericht door Anouk Kooren. Mijn opleiding tot psycholoog heb ik gevolgd en afgerond op de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Als psycholoog ben je vooral bezig met het onderzoeken en behandelen van individuele klachten en problemen. Voor mij is het individu onlosmakelijk verbonden met de omgeving waarin iemand zich begeeft. De verandering die een individuele behandeling bij een cliënt teweeg kan brengen heeft vaak een grote impact op de omgeving. De fascinatie voor de wisselwerking tussen mensen heeft ertoe geleid dat ik eveneens de opleiding tot systeemtherapeut volg. Een systeemtherapeut behandelt problemen van een individu als onderdeel van een groter geheel. De interactie van een individu met de omgeving en de onderlinge relaties en omgevingsfactoren zijn hierbij van belang.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u bellen, mailen of het contactformulier invullen op de website.